سرهنگ جعفر اطمانی با اعلام خبر تجهیز یگانهای حفاظت بنادر به تجهیزات انفرادی انتظامی، گفت : مهمترین رکن هر سازمان نیروی انسانی است که آموزش دیده، با تجربه و تخصص های لازم را کسب کرده باشد .
البته رشد و تعالی نیروی متخصص زمانی بیشتر نمود پیدا می کند که از امکانات و تجهیزات مناسب برخوردار باشد .
فرمانده یگان گارد سازمان بنادر در ادامه اظهار کرد: به کارگیری صحیح تجهیزات بسیار مهم است و ما باید با شیوه های مناسب در حفظ و نگهداری تجهیزات بیشترین استفاده لازم را از امکانات موجود ببریم. در این راستا تجهیزات به عنوان یک هدف با ارزش در طرح های حفاظتی مطرح هستند؛ البته برای اجرای طرح های حفاظتی سازمان، بایستی برنامه ریزی نمود تا تمهیدات حفاظتی خاصی برای آن در زمان بحران و بروز حوادث غیرمترقبه پیش بینی گردد. امروزه استفاده از تجهیزات انفرادی انتظامی، سامانه های هوشمند حفاظت الکترونیک و ... از نیازهای لاینفک یگان حفاظت سازمان می باشند و بایستی اذعان داشت که تهیه و تأمین تجهیزات نتایج مثبتی را از قبیل : افزایش امنیت و ایمنی برای توسعه همه جانبه، ارائه خدمات بهینه به مشتریان، پیشگیری از جرم، کاهش تخلفات، کاهش آسیب ها و تهدیدات، تسریع و افزایش دقت در مأموریت ها، ایجاد خود باوری، اعتماد به نفس، ارتقای توان عملیاتی و دفاعی کارکنان یگان و ... بدنبال خواهد داشت.
فرمانده یگان حفاظت اضافه کرد: این فرماندهی در اجرای ماده 22 دستورالعمل تشکیل یگان حفاظت، پس از تأمین اعتبار توسط سازمان نسبت به تهیه و تأمین بخشی از تجهیزات انفرادی مورد نیاز یگانهای حفاظت بنادر تابعه از مراجع رسمی وابسته به ستاد کل نیروهای مسلح از محل اعتبار سال 95 اقدام و این اقلام حسب نیاز براساس نوع مأموریت، گستردگی حوزه استحفاظی و تعداد نفرات در سطح یگانها توزیع گردید.
شایان ذکر است برای اولین بار خرید تجهیزاتی از قبیل شوکر و افشانه با مجوز رسمی حمل و بیمه آن برای کارکنان جهت استفاده در مأموریت های محوله اقدام گردیده است. بنابراین آمادگی عملیاتی و فرا گرفتن نحوه استفاده و به کارگیری تجهیزات بسیار اهمیت دارد ؛ لذا نظر به تنوع مأموریت های یگان حفاظت ، کارکنان باید نحوه استفاده صحیح از این تجهیزات را فرا گرفته که مراتب در قالب برنامه های آموزشی در دستور کار قرار دارد.